Zilele Oraşului Sântana transmise în direct

Publicat 29 Iunie 2012

Zilele Oraşului Sântana vor fi transmise în direct cu ajutorul camerei ce va fi montată în incinta Şcolii ''Sfânta Ana'' şi a celei montate pe turnul de apă.

Pentru a putea urmări live, trebuie sa accesaţi site-ul primăriei : www.primariasantana.ro. La secţiunea SERVICII, selectaţi LiveCAM Online, sau accesaţi direct link-ul   http://www.primariasantana.ro/servicii/livecam-online.html. Prima cameră care apare este Zilele oraşului Sântana.  Accesaţi camera. Pentru a putea vizualiza camera, aveţi nevoie de ActiveX. Browser-ul Internet Explorer vă înştiinţează de acest lucru şi dacă daţi click pe bara ce apare sus vă redirecţionează spre locul de unde puteţi descărca ActiveX. După ce aţi trecut de acest pas, vi se cere un UTILIZATOR şi o PAROLĂ. Introduceţi  user  în ambele câmpuri.

Pentru activarea sonorului, va trebui să alegeţi din partea stângă, de sus din fereastra care se deschide, H.264, iar apoi din partea dreaptă să apăsaţi pe iconiţa cu difuzor. Dacă doriţi să apropiaţi, faceţi click stânga pe imagine.