’’ Vrăjitorul din Oz’’ - piesă de teatru în limba engleză, prezentată la Şcoala Generală Nr.2 Sântana, joi, 25.03.2010, începând cu orele 17:00.

Publicat 26 Martie 2010

Joi, 25.03.2010, la Şcoala Generală Nr.2,  începând cu orele 17:00, a avut loc spectacolul piesei de teatru în limba engleză ’’ Vrăjitorul din Oz’’ . Piesa de teatru a fost pregătită de voluntara Kiskyte Alina (Lituania), împreună cu un grup de elevi ai Şcolii Generale Nr.2 , clasele VA şi VIIA, în cadrul proiectului ’’ Evs Express’’, programul ’’ Tineret în acţiune’’, acţiunea 2- Serviciul European de Voluntariat. Proiectul este iniţiat de Asociaţia Millennium Center din Arad, având ca parteneri locali pentru această activitate, Primăria oraşului Sântana şi Şcoala Generală Nr. 2 Sântana.

 La eveniment au participat părinţii şi chiar bunicii copiilor care au interpretat, precum şi prieteni sau colegi ai acestora, profesori din şcoală şi un reprezentant al Asociaţiei Millennium Center.

 La sfârşitul spectacolului, micii actori au fost premiaţi cu diplome şi cadouri simbolice, de profesor de limba engleză Guler Cristina, din partea şcolii şi Mişcoi Ana-Cristina, facilitator local proiect, Primăria Sântana.

Evenimentul a fost un succes, copiii mărturisind că este pentru prima dată când interpretează în limba engleză o piesă de teatru şi au promis că nu va fi nici ultimul spectacol de acest gen.