Şedinţele de consiliu se vor transmite live

Publicat 10 Iulie 2012

Începând cu următoarea şedinţă de consiliu, toate şedinţele se vor transmite live cu ajutorul camerei din sala de consiliu. Indicaţii pentru utilizarea camerei găsiţi în mai jos.

Pentru a putea urmări live, trebuie sa accesaţi site-ul primăriei cu ajutorul browser-ului Internet Explorer : www.primariasantana.ro. La secţiunea SERVICII, selectaţi Consiliul Local Sântana, sau accesaţi direct link-ul   http://www.primariasantana.ro/servicii/livecam-online.html. Prima cameră care apare este Consiliul Local Sântana.  Accesaţi camera. Pentru a putea vizualiza camera, aveţi nevoie de ActiveX. Browser-ul Internet Explorer vă înştiinţează de acest lucru şi dacă daţi click pe bara ce apare sus vă redirecţionează spre locul de unde puteţi descărca ActiveX. După ce aţi trecut de acest pas, vi se cere un UTILIZATOR şi o PAROLĂ. Introduceţi  user  în ambele câmpuri.

Pentru activarea sonorului, va trebui să alegeţi din partea stângă, de sus din fereastra care se deschide, H.264, iar apoi din partea dreaptă să apăsaţi pe iconiţa cu difuzor. Dacă doriţi să apropiaţi, faceţi click stânga pe imagine.

 

Dacă nu vă merge sonorul:

-Verificaţi dacă aţi parcurs paşii necesari

-Verificaţi dacă aţi deschis cu Internet Explorer. Atenţie! Nu se aude dacă folosiţi un alt browser. Numai cu Internet Explorer se poate şi auzi.

-Verificaţi dacă aţi instalat ActiveX.