Oraşul Sântana – reprezentat la un turneu de fotbal în Carrara, Italia

Publicat 27 Iunie 2011

   În perioada 16-24 iunie 2011, oraşul Sântana a fost reprezentat de două echipe de fotbal locale şi anume  „Unirea” Sântana din cadrul Clubului Sportiv Unirea Sântana şi „Viitorul” Sântana, echipa de fotbal a Şcolii Generale Sfânta Ana din Sântana, în cadrul unui turneu amical organizat în Carrara, Italia, categoria juniori.

Organizatorul principal al turneului a fost Asociaţia Pierrom din Elveţia, care de altfel, a organizat şi anul trecut un turneu asemănător în regiunea Neuchatel, Elveţia, în parteneriat cu Primăria oraşului Sântana şi Centrul Sportiv Fossone din Marina di Carrara, Italia.

Competiţia s-a desfăşurat între 4 echipe, două din Italia, celălalte două echipe sântănene reprezentând România, pe două categorii de vârstă: o grupă mai mică (10-12 ani) şi o grupă mai mare (12-14 ani).

      Urmare a competiţiilor, copiii noştri au obţinut o victorie, un egal şi două înfrângeri şi au fost premiaţi cu cupe şi diferite materiale informative.
 
      Se preconizează ca un turneu de fotbal similar să se organizeze şi anul viitor, în România, mai exact în judeţul Arad, urmând, ca de această dată, oraşul Sântana să fie gazda acestui eveniment.