IMPLICĂ-TE ŞI TU! Campania Let’s Do It, Romania!

Publicat 21 Septembrie 2010

 

În 25 septembrie începând cu ora 9,30 se va desfăşura şi în Sântana acţiunea de  colectare de deşeuri, acţiune ce face parte din campania naţională de colectare de deşeuri Let’s Do It, Romania!

Avem la îndemână printre puţinele ocazii de a fi un exemplu pentru întreaga Planetă şi întreaga Planetă va fi cu ochii pe noi,  Sâmbătă, 25 Septembrie 2010 - ziua de curăţenie generală.

Înscrie-te ca şi voluntar la Primăria Sântana sau sună la numărul 0257462082 int.101 sau  0733037830;  Persoană de contact Blidar Laurenţiu.

Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010, participare: 12% din populația tarii).

Două dintre obiectivele principale sunt curățarea teritoriului României de deşeurile aruncate necorespunzător în ecosistemele naturale şi prevenirea reapariţiei acestora, lucrări care au fost solicitate României și de Uniunea Europeană, prin intermediul Comisiei Europene.

Proiectul naţional este susținut de  Ministerul Mediului şi al Pădurilor, care implică structurile sale din teritoriu – Garda Naţională de Mediu, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Administraţia Naţională “Apele Române”, cu structurile subordonate – și a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sporturilor.

Voluntarii înscrişi în cadrul proiectului LET’S DO IT, SÂNTANA!

până în acest moment:SVED CRISTINA;
                       POPA ANDREI;
              GÂSCĂ CLAUDIU;
BURCĂ FLORINA;
ANTI CIPRIAN;
HEUBERGER RAMONA;
HORVATH ANGELA;
BOGOŞEL ADRIANA;
COSTEA IOANA;
               HOLOBUT RALUCA;
               CANTEA IONELA;
JOLDES ANDREEA;
VLASIN ALEXANDRA;
TODEA LAURENTIU;
BOTA ANDREEA;
DRAIA IONUT;
CANTEA ANA-MARIA;
               BUDIU ANA-MARIA;
               DULHAZ LORENA
PAULCESCU  DOMNINA
PAULCESCU ALEXANDRA VICTORIA
PAULCESCU IOAN