Centrul de vaccinare Sântana

Publicat 2 Aprilie 2021

Odată cu aprobarea primului vaccin împotriva coronavirusului, a început în forţă şi campania de vaccinare din ţara noastră.

Ca locuitori ai orașului Sântana ne bucurăm de existența unui Centru de Vaccinare la noi în oraș, centru în cadrul căruia, fiecare cetățean care dorește să se vaccineze se poate programa și este așteptat zilnic intre orele 8:00-20:00, de o echipă formată din medicii Ilica Cornel, Petric Anamaria, Maralescu Dorina, Zelea Lucian, Cozma Ioana, Stoica Laurențiu și asisenții medicali domiciliați pe raza localității.

Programările se fac pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login sau telefonic prin call center, la numărul de telefon 021-414 4457.

Având în vedere că, stoparea pandemiei este o prioritate pentru sistemul de sănătate global iar România consideră că protejarea populaţiei reprezintă o prioritate, fie că suntem, sau nu, adepții vaccinării, specialiștii din domeniul medical consideră că vaccinarea  într-un număr cât mai mare a populației, este șansa noastră de a  reveni la o viață normală.