Astăzi, 26 Iunie 2012 - eveniment transmis în direct

Publicat 26 Iunie 2012

Astăzi, 26-Iunie-2012 prin Ordinul Prefectului judeţului Arad nr. 334 din 25-06-2012 este convocată şedinţa de constituire a Consiliului Local al oraşului Sântana cu următoarea ordine de zi:

1. Alegerea comisiei de validare.

2. Validarea mandatelor consilierilor aleşi.

3. Depunerea jurământului de către consilieri şi constituirea legală a Consiliului Local.

4. Alegerea preşedintelui de şedinţă a Consiliului Local.

5. Prezentarea rezultatului validarii alegerii Primarului.

6. Depunerea jurământului de către Primar.

7. Alegerea viceprimarului.

8. Aprobarea numărului şi componenţei comisiilor de specialitate pentru principalele domenii de activitate.

 

Pentru a putea urmări live, trebuie sa accesaţi site-ul primăriei : www.primariasantana.ro. La secţiunea SERVICII, selectaţi LiveCAM Online, sau accesaţi direct link-ul   http://www.primariasantana.ro/servicii/livecam-online.html. Prima cameră care apare este Consiliul Local-Cam 1.  Accesaţi camera. Pentru a putea vizualiza camera, aveţi nevoie de ActiveX. Browser-ul Internet Explorer vă înştiinţează de acest lucru şi dacă daţi click pe bara ce apare sus vă redirecţionează spre locul de unde puteţi descărca ActiveX. După ce aţi trecut de acest pas, vi se cere un UTILIZATOR şi o PAROLĂ. Introduceţi  user  în ambele câmpuri.

Pentru activarea sonorului, va trebui să alegeţi din partea stângă, de sus din fereastra care se deschide, H.264, iar apoi din partea dreaptă să apăsaţi pe iconiţa cu difuzor. Dacă doriţi să apropiaţi, faceţi click stânga pe imagine.