În atenția beneficiarilor  de  carduri- legitimații de parcare pentru persoanele  cu  handicap

Publicat 20 Iunie 2024

           Aducem la cunoștința cetățenilor beneficiari de carduri de parcare faptul că, prin Ordinul nr 163/21.02.2023 a fost modificat modelul cardului de parcare, iar vechiul model al cardului  (ce a fost stabilit prin Orduinul 223/2007) își încetează valabilitatea la 30 iunie 2024.

    Precizăm faptul că, la nivelul UAT Sântana a fost implementat  Ordinul care impune  noul format al cardului de parcare încă din luna iulie 2023.

    Rugăm toți beneficiarii de carduri gratuite de parcare emise înainte de luna iulie 2023 să se prezinte cu aceste carduri la sediul Direcției de Asistenta Sociala  Santana, str M. Viteazu nr 24 , in vederea solicitării unui nou card, in cel mai scurt timp posibil.

    Prezenta informare se adresează cetățenilor care dețin carduri cu numerele de ordine de la  1 la  600.

La solicitare , va rugam să aveți la dumneavoastră următoarele:

-           Cardul vechi de parcare ( in termen de valabilitate)

-          Certificat de handicap  al bolnavului;

-          Actul de identitate valabil al bolnavului

-          O fotografie recenta a bolnavului in format ¾.


Aceste documente trebuie aduse in original, persoana care solicita cardul, daca nu este si titularul certificatului de incadrare in grad de handicap,  va trebui sa aiba asupra lui actul propriu de identitate si procura notariala/ curatela in baza căreia este desemnat reprezentant legal al bolnavului, daca este cazul.

Cererea pentru emiterea cardului se pune la dispoziția solicitantului  la sediul Direcției de Asistența Socială.