Acasa  Știri locale
Sugestii si Reclamatii
 Contact  SiteMap
 
   
Sâmbătă 06 Iunie 2020 - 18:19 Avem 2 vizitatori online

Evenimente și Comunicate

EDIŢIA A VII A ZILELOR ORAŞULUI SÂNTANA


Dată publicare/modificare: 06.09.2010


 O nouă filă de vie istorie culturală a fost scrisă în aceste zile la Sântana.

În perioada 2-5 septembrie 2010 Oraşul Sântana şi-a sărbătorit ce-a de-a şaptea aniversare, în anul 2003 trecând de la statutul de comună la cel de oraş, denumirea administrativă de oraş conferind o altă viziune şi alte standarde de dezvoltare.

Prima zi de sărbătoare, 2 septembrie 2010, a avut ca principal obiectiv întâlnirea Consiliului Local Sântana şi a executivului Primăriei cu şefii de instituţii publice din Sântana şi agenţii economici de pe raza localităţii, prin a căror contribuţie financiară au fost posibile aceste zile de sărbătoare la Sântana.
 
Vineri, 3 septembrie, a constituit momentul special al inaugurării activităţii productive a celui mai nou întreprinzător privat din Sântana SC HAMMERER ALUMINIUM INDUSTRIES SÂNTANA SRL. Cu o capacitate de producţie de peste 80.000 de tone aluminiu pe an, noua fabrică ce ocupă o suprafaţă de 6 hectare a creat 115 locuri de muncă, valoarea investiţiei ridicându-se la peste 50 milioane euro.
 
Sâmbătă, 4 septembrie, a fost organizată seara tineretului, care a reunit artişti locali, trupe de muzică dance, house, hip-hop, modeling şi prezentări de modă, seara încheindu-se cu discotecă.
 
Duminica dimineaţa a fost momentul gospodarilor din Sântana să-şi expună cele mai frumoase exemplare de animale şi păsări, moment felicitat de Primar şi Consiliul Local Sântana. După amiaza zilei de duminică a fost rândul folclorului autentic să urce pe scenă. Parada dansatorilor sântăneni şi a invitaţilor acestora a pornit la ora 16,00 din faţa Primăriei în acordurile Tarafului Casei de Cultură Curtici până la scena amplasată pe terenul Şcolii Generale Sfânta Ana. Pe scenă au urcat, rând pe rând ansamblurile: Busuiocul juniori, Bujorii Şofronei, Şiriana, Foarea Crişului-Chişineu Criş, Garofiţa şi Junii şimăndani din comuna Şimand, Ansamblul Cununa Chioarului din judeţul Maramureş, Ansamblul Cununiţa din Sântana şi Ansamblul Busuiocul. Invitat special a fost Puiu Codreanu. Seara zilei de duminică s-a încheiat târziu în noapte, cu un veritabil foc de artificii şi cu balul organizat la Sala de evenimente din Satul Nou.

 

 


Deschide Galeria Foto & Video
Du-te SUS
Primaria Orasului Santana
 Evenimente si Comunicate
 Organigramă
 Personal Primărie
 Declaratii de avere
 Declaratii de interese
 Rapoarte de activitate
 Alegeri
 Orarul audiențelor
 Posturi vacante
 Calendar activitati
 Galerie Foto & Video

Primarul Orasul Santana
 Mesajul primarului
 Biografia primarului
 Atributiile primarului
 Declaratii de avere / interese
 Program - Audiente

Viceprimarul Orasul Santana
 Biografia viceprimarului
 Atributiile viceprimarului
 Declaratii de avere / interese
 Program - Audiente

Secretarul Orasul Santana
 Biografia secretarului
 Atributiile secretarului
 Declaratii de avere / interese
 Program - Audiente

Servicii pentru locuitorii orasul Santana
 Internet gratuit
 LiveCAM Online
 Radio Santana