Acasa  Știri locale
Sugestii si Reclamatii
 Contact  SiteMap
 
   
Miercuri 18 Septembrie 2019 - 11:05 Avem 14 vizitatori online

Știri locale

Elevii sântăneni ne-au adus 2 Cupe!

Data publicarii: 04.06.2010
Accesari: 1252 ori
Competiţia, care urmăreşte, printre altele, dezvoltarea capacităţii de percepţie a protecţiei civile ca ansamblu de activităţi cu caracter exclusiv umanitar, cunoaşterea şi aprecierea factorilor de risc potenţial generatori de situaţii de urgenţă sau dezastre la care este expusă comunitatea din care fac parte participanţii, dar şi cunoaşterea modului de acţiune în cazul iminenţei producerii sau apariţiei unei situaţii de urgenţă, a avut loc la pădurea Ceala.

Echipajele s-au întrecut la trei probe- una teoretică şi două practice, anume “transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m“ şi
“deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat“. Trebuie precizat că, la această din urmă probă, concurenţii au avut vizorii acoperiţi. Ei au fost ghidaţi de câte un coechipier, cu ajutorul unor indicaţii transmise printr-o staţie radio.
Asa cum deja ne-au obisnuit din anii trecuti, elevii nostrii au ocupat locul I la ambele secţiuni. Menţionăm faptul că anul trecut elevii de liceu au reprezentat cu cinste zona de vest a ţării la faza naţională care a avut loc în septembrie la Eforie Sud.
     Cei mici, elevi ai şcolii generale "Sfânta Ana" : Ciobanu Nicu, Cadaru Cristina, Bilan Nicoleta şi Huţuţui Adelina, coordonaţi de Dl. prof. Pamfiloiu Eugen s-au întrecut cu elevi ai Şcolilor Generale Şagu, Liceul German, Sebis şi Chişineu Criş şi au terminat competiţia cu 97 puncte din 100 posibile. Cei mari, elevi ai Grupului Şcolar Agricol : Gansca Corina, Reinholz Gerlinde, Cadaru Gheorghe şi Gansca Claudiu, coordonaţi de dna prof. Henţia Ileana, au avut de înfruntat 11 licee din judeţ:Liceul German,  Economic, Chişineu Criş, Ineu, Curtici, Nădlac, Lipova, Gr. Sc. Valicu, Sebiş, Săvârşin, Pâncota, însă punctajul obţinut (99 puncte) nu le-a făcut nici un fel de probleme. Alături de copii au mai fost şi dl Mişcoi Ioan, din partea Departamentului de Pompieri Sântana si dl Sas Teodor din partea Primariei.

     Le mulţumim micilor pompieri pentru rezultatele aduse şi le urăm mult succes în continuare!
 
Prof. Henţia Ileana
Du-te SUS
Informatii utile
Anunturi gratuite Anunturi gratuite
 Adrese si Nr.Telefon
 Acte necesare
 Formulare online
 Taxe si impozite
 Program cu publicul
 Tărguri şi Pieţe
 Ziar - Sântaneanul
 Harta interactiva

Servicii pentru locuitorii orasul Santana
 Internet gratuit
 LiveCAM Online
 Radio Santana

Orasul Santana
 Prezentarea orasului Santana
 Istoria orasului Santana
 Personalitatile orasului
 Potential turistic
 Transport local
 Galeria Foto - Oras Santana

Institutii Publice Locale
 Clubul Sportiv Unirea
 A.P.I.A. Centrul Local Sântana
 Poliţia oraşului Sântana
 Spitalul Orăşenesc Sântana
 Liceul Tehnologic Sântana
 Şcoala Gimnazială Sântana
 Şcoala Gen. „Sfânta Ana” Sântana
 Şcoala Gen. „St.Augustin Doinaş”
 Gradinița Nr.1 Sântana
 Gradinița Nr.2 Sântana
 Centre de îngrijire bătrâni
 Centre de protecție minori
 Biblioteca orăşenească „St.Augustin Doinaş”
 Clubul Sportiv “Unirea”
 Clubul Copiilor
 Pompieri