Acasa  Știri locale
Sugestii si Reclamatii
 Contact  SiteMap
 
   
Joi 09 Aprilie 2020 - 07:25 Avem 1 vizitator online

MasterPlan Sântana

Prezentul plan general este o bază de orientare pentru paşii viitori de dezvoltare în Sântana. Trebuie verificată corespondenţa planului cu directivele deja existente şi de asemenea dacă aceasta corespunde concepţiei locuitorilor din Sântana.

Daca este aşa, atunci trebuie luată o decizie formală prin care rezultatele evaluate aici să reprezinte, în mod obligatoriu, directivele procesului de dezvoltare a oraşului şi a infrastructurii.

Conform modelului deja aranjat, societatea dezvoltatoare, fondată ca o cooperare între autorităţile publice şi iniţiativa privată, (modelul PPP – parteneriat public-privat) va fi însărcinată cu realizarea tuturor proiectelor selectate.

Sarcina lor va fi de a face tot posibilul pentru a realiza cât mai rapid un concept general, astfel încât să fie posibilă manifestarea unor efecte de sinergie. Drumul, conform motto-ului „sa începem prima dată cu o parte mică şi vom vedea ce se întâmplă“ ,nu va avea succes. Multe dintre măsurile amintite depind una de cealaltă şi nu pot fi efective în mod individual. O baie termală care nu este accesibilă, fiindcă nu există un drum corespunzator, nu va avea clienţi. Oaspeţii cărora le stă la dispoziţie o baie termală superbă, dar nu au un oraş la dispoziţia lor în care să se simtă bine în timpul plimbărilor, nu se vor reîntoarce.

De aceea este necesar să se completeze catalogul de proiecte de mai jos si să se stabilească priorităţile evidente care trebuie realizate. În paralel, trebuie clarificate multe aspecte legale şi structurale, dar şi personale şi desigur şi financiare. Totuşi, este vorba de un volum al proiectelor pentru Sântana de ordinul a 100 de milioane de euro. Acest lucru înseamnă o responsabilitate enormă, dar, în acelaşi timp şi şanse incredibile.

Am încercat sa elaborăm o viziune concretă pentru Sântana. Aceste opţiuni evidenţiate trebuie acum asigurate pentru viitor. Succes! Du-te SUS
Dezvoltare si Integrare
 MasterPlan Sântana
 Proiecte în derulare
 Proiecte finalizate
 Strategii de dezvoltare
 Oportunitati de afaceri

Orasul Santana
 Prezentarea orasului Santana
 Istoria orasului Santana
 Personalitatile orasului
 Potential turistic
 Transport local
 Galeria Foto - Oras Santana

Servicii pentru locuitorii orasul Santana
 Internet gratuit
 LiveCAM Online
 Radio Santana

Informatii utile
Anunturi gratuite Anunturi gratuite
 Adrese si Nr.Telefon
 Acte necesare
 Formulare online
 Taxe si impozite
 Program cu publicul
 Tărguri şi Pieţe
 Ziar - Sântaneanul
 Harta interactiva